Bruschetta po taliansky a po španielsky

Chlieb s čerstvou paradajkou – skvelé raňajky po taliansky a po španielsky

Koľko to trvá

10 minút

Ako sa to robí

Talianska verzia

Chlieb dáme do trúby, alebo topinkára – chceme topinku nasucho.

V miske zamiešame na malé kúsky nakrájanú paradajku, soľ, nasekanú bazalku, korenie, olivový olej a balsamikový ocot.

Topinku natrieme zahorúca maslom a položme na ňu paradajkový mx.

Španielska verzia

Do suchej topinky votrieme paradajku, rozrezanú na polovicu, zakvapkáme panenským olivovým olejom a posolíme.

Finta

Fajn je, keď je chlieb teplý a tak sa aj zje.

Nákupný zoznam

Chlieb, paradajky, bazalka, olej, soľ, korenie, balsamikový ocot, maslo.

Komentáre

Dostávaj moje novinky ako prvá!