Kuracie steaky

Obyčajné kuracie stejky! Ak použijete fintu, sú nedolateľné!

Koľko to trvá

Namáčanie 15 minút, pečenie 15 – 20 minút.

Ako sa to robí

Kuracie prsia bez kože a kosti umyjeme. Do misky nalejeme teplú vodu a dáme polievkovú lyžicu soli. Vložíme na min 15 minút mäso a necháme marinovať.

Vyberieme, osušíme, dáme na pekáč. Poriadne polejeme roztopeným maslom, posypeme sušeným cesnakom a červenou paprikou, môžeme aj posoliť a dáme do trúby na 220 stupňov na 15-20 minút.

Finta

Nebojte sa soľného nálevu, spraví s mäsom zázraky!

Nákupný zoznam

2 kuracie stejky, soľ, voda, sušený cesnak, červená paprika, maslo

Komentáre

Dostávaj moje novinky ako prvá!