Špagety s tuniakom

Fantastické, jednoduché, zdravé.

Koľko to trvá

Pol hodinu

Ako sa to robí

Do veľkého hrnca dáme variť vodu na špagety.

Na panvicu dáme olej, opražíme na ňom 2-3 nakrájané strúčiky cesnaku, lyžičku oregana a nakrájanú feferonku.

Pridáme za hrsť nakrájaných čiernych olív, hrsť kapary a 2 konzervy krájaných paradajok.

Soľ, korenie. Povaríme pár minút. Pokvapkáme šťavou z polovice citróna.

Vypneme plameň, vložíme 2 veľké konzervy tuniaka – opatrne premiešame.

Priamo do panvice dáme uvarené špagety, premiešame. Posypeme nakrájanou bazalkou a parmezánom.

Nákupný zoznam

Pol vrecka špagiet, 2 konzervy krájaných paradajok, 2 konzervy tuniaka v oleji, kapary, čierne olivy, cesnak, tymián, soľ, korenie, čerstvá bazalka, citrón, parmezán, olej, feferónka, alebo chilli paprička.

Komentáre

Dostávaj moje novinky ako prvá!