- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky



Karamel s himalájskou soľou
€8.20 Original price was: €8.20.€6.90Current price is: €6.90.
Príjemne slaný, výrazne smotanový karamel s veľkým podielom pravého masla. Je ideálny ako doplnok ku zmrzlinám, dezertom, alebo na váš raňajkový stôl. Perfektný aj ako ako darček pre každého milovníka dobrého jedla.
Veľmi vhodný s našimi muffinmi.
Zloženie
Smotana (min. 32%), trstinový cukor (min. 26%), cukor (min. 26%), maslo (min. 21%), himalájska soľ.
Hmotnosť 200 g.
Katalógové číslo:
20022
Kategórie: Zmesi na pečenie Fat Brothers, Posypy, košíčky, karamel
Značky: FAT BROTHERS, Vianočné pečenie, Vianočné koláče
Popis
Karamel s himalájskou soľou
Vynikajúca sladká pomazánka z trstinového cukru a ružovej himalájskej soli
Príjemne slaný a výrazne smotanový karamel s pravým maslom. Je ideálny ako doplnok ku zmrzlinám, dezertom, alebo na raňajky. Krásny darček pre každého gurmána. Ideálny k našim zmesiam na pečenie muffinov.
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 0.352 kg |
---|
Súvisiace produkty
Senzačné BÁBOVKY – višne, jahody, čučoriedky
Fat Brothers, Zmesi na pečenie Fat Brothers, Školské pečenie, Výhodné sety, Zmesi na pečenie bábovky, Zmesi na pečenie v sáčku
Veselé koláčiky – cookies lentilky a čokoláda -15%
Bábovka s mliečnou čokoládou a višňami – zmes na pečenie
€7.90
Brownies s orechami a bielou čokoládou – zmes na pečenie
€6.50
Sypká zmes na upečenie výborných domácich koláčikov brownies s bielou belgickou čokoládou a vlašskými orechami. Vysypte do misy, zmiešajte s vajíčkom a maslom a dajte ich upiecť. Za 30 minút máte lahodné a vláčne brownies hotové.
Množstvo stačí na plech cca 30x20, alebo tortovú formu o priemere 24 cm.Pečenie bez zbytkov, rýchlo a s domácimi prísadami.
Muffinová sada- s banánom a s jablkami – 15%
Vynikajúce zdravé muffiny s trstinovým cukrom, pohánkovou múkou, lyofilizovaným banánom a mliečnou a horkou čokoládou. Stačí priať maslo, vajíčka a mlieko a upiecť. Skvelé sú aj na druhý deň. Skúste poliať našimi karamelmi.
a
Výborné muffiny s lyofilizovanými jablkami - s malým množstvom cukru.
Ideálne do školy, na raňajky, aj do roboty!
Ochutnajte poliate našimi karamelmi.
Čokoládový chlebíček s malinami v dóze
Zmesi na pečenie Fat Brothers, Zmesi na pečenie chleba a pečiva aj na grilovanie, Zmesi na pečenie koláčov, Zmesi na pečenie v dóze, Bez laktózy
€9.90
Sypká zmes na upečenie výborného domáceho čokoládového chlebíčka. Zmes stačí vysypať do misy, zamiešať s mliekom, olejom, vajíčkami a dať piecť. Za 45 minút máte voňavý a čerstvý chlebíček priamo na stole. Množstvo je na veľkú formu na biskupský chlebík (31 cm), napríklad z našej ponuky značky Guardini.
Pečenie bez zbytkov a s domácimi prísadami.
Kysnutý celozrnný chlieb – zmes na pečenie
Zmesi na pečenie Fat Brothers, Zmesi na pečenie chleba a pečiva aj na grilovanie, Zmesi na pečenie v sáčku
€3.20
Suchá bezéčková zmes v praktickom sáčku na upečenie domáceho kysnutého chleba s celozrnnou múkou. Nemusíte kupovať múku na kilá, ani droždie, ani chlieb do zásoby. Stačí otvoriť sáčok, zmiešať s vodou, vajíčkom a olejom a nechať vykysnúť. Po polhodine pečenia máme na stole čerstvý, vynikajúci, voňavý chlieb. Kedykoľvek. Z 530 g vrecka upečiete stredne veľký chlieb, najlepšie v našej forme na pečenie chleba "Bread".
Návod
Zmes nasypeme do misy, pridáme 1 vajíčko, 4 lyžice oleja, 350 ml vlažnej vody. Vypracujeme cesto, necháme 30 minút vykysnúť. Vložíme do formy na chlieb a pečieme pri 200° asi 30 minút. Hotovo.
Tip
Do cesta môžete pridať nasekané olivy, sušené paradajky, či tymián.
Zloženie: Celozrnná múka, hladká múka, cukor, soľ, sušené droždie.
Kysnuté biele žemličky – zmes na pečenie
Zmesi na pečenie Fat Brothers, Grilovanie, Zmesi na pečenie chleba a pečiva aj na grilovanie, Zmesi na pečenie v sáčku
€3.90
Praktickú zmes využijete kedykoľvek, keď potrebujete čerstvé voňavé kysnuté žemle. Nemusíte nakupovať múku po kilách, ani droždie, ani pečivo do zásoby. Stačí otvoriť sáčok s bezéčkovou domácou zmesou, pridať podľa receptu olej a vodu, nechať vykysnúť a o pár minút sú voňavé žemle hotové. Je to praktické a jednoduché. Zvládnu to aj deti. Ideálne pre zaneprázdnenú mamu.
Návod:
Zmes nasypeme do misy, zmiešame s 250 ml vlažnej vody a 4 lyžicami oleja a vymiesime hladké cesto.
Necháme 30 minút vykysnúť pri izbovej teplote a vytvoríme žemličky, pletenky alebo rožky. Potrieme slanou vodou, posypeme rascou, makom, či inou posýpkou a pečieme na 225°cca 20 minút.
Tip: Ak chceme žemličky čerstvé na raňajky, necháme zamiesené cesto vykysnúť cez noc v chladničke a ráno len upečieme.
Zloženie: Hladká múka, cukor, soľ, sušené droždie.