Bezlepkový chlieb s mandľovou múkou, PARADAJKAMI, tymiánom a konopným semienkom- zmes na pečenie – NOVINKA

6.90

Zmes na pečenie bezlepkového chleba z mandľovej múky s tymiánom so semienkami, osviežený sušenými paradajkovými vločkami.
Sypká zmes na pečenie vynikajúceho chleba bez lepku. Všetky suroviny starostlivo vyberáme a na bezlepkové zmesi máme oddelenú výrobňu, aby sa zabezpečila stopercentná kvalita.

Popis

Chlieb bezlepkový, s mandľovou múkou, paradajkami, tamiánom a konopným semienkom

 

Zloženie: ľanové semienko, mandľová múka, konopné semienko, sušené paradajky, slnečnicové semienko, psyllium, soľ, prášok do pečiva bez lepku, tymián. Výživové hodnoty v 100g výrobku (g): Tuky 41, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,3, Sacharidy 8,1, z toho cukor 1,9, Bielkoviny 23, Soľ 6,4. Energetická hodnota (kJ/kcal) 2229/532.Hmotnosť: 220g

Výrobca: Culinaria Art, s.r.o., Bartolomějská 309/13, Praha. Krajina pôvodu: Česká republika. Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.

Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.

 

Návod na prípravu: 250g mäkkého tvarohu vymiešame so 4 vajíčkami do hladka. Pridáme zmes na pečenie, dobre premiešame. Chlebíčkovú formu (asi 31x11cm, 7cm vysokú) vyložíme papierom na pečenie, nalejeme cesto a pečieme na 200 °C asi 60 minút. Chlieb necháme na mriežke úplne vychladnúť a podávame. www.fatbrothers.cz

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.240 kg

Možno by sa Vám páčilo…