- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Steak zo sviečkovej v žemli

Super jedlo do kancelárie, na výlet, na party, na piknik, kedykoľvek a kdekoľvek.
Koľko to trvá
20 minút
Ako sa to robí
Ciabattu, alebo podobné biele pečivo rozrežeme a necháme zohriať na panvici nasucho z obidvoch strán.
2 asi 1 centimetrové rezne zo sviečkovice jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom. Dáme na panvicu, najlepšie grilovaciu a ugrilujeme. Necháme 10 minút odpočinúť.
Ciabattu natrite maslom, zmiešaným s pretlačeným cesnakom a soľou, položte na ňu hlávkový šalát, mäso a ugrilované paradajky.
Prikryjeme druhou časťou ciabatty, prepichneme špáradlom a podávame.
Nákupný zoznam
2 steaky zo sviečkovice, 1 Ciabatta, maslo, 2 cesnakové strúčiky, soľ, korenie, 1 veľká paradajka, 4 kúsky hlávkového šalátu.