Sangria tentokrát slávnostne – s proseccom, alebo šampusom
Koľko to trvá
10 minút
Ako sa to robí
Do misy, alebo džbánu dajte na jemné mesiačiky nakrájanú hrušku a nejaké bobuľové ovocie, môže byť aj mrazené. Zalejeme deci – dvoma marhuľovice a celou fľašou prosecca, alebo šampusu. Ak je šumivé víno suché, primiešajme lyžicu – dve práškového cukru.
Podávame chladené s ľadom a s lyžicou na ovocie. Môžeme ozdobiť čerstvou mätou.
Finta
Pozor na pálenku: Čím ho dáte viac, tým silnejší urýchľovač.
Nákupný zoznam
Hrušky, bobuľové ovocie (maliny, jahody, čučoriedky, ríbezle), marhuľovica, práškový cukor, prosecco, ľad, čerstvá mäta.