Tagliatelle s parmezánom – rýchle cestoviny na večeru
Jednoduchý, až smiešne ľahký recept na vynikajúce cestoviny. Tagliatelle uvaríme v slanej vode al dente. Viem, že nie každý má rád polotvrdé al dente cestoviny, tak ich možete povariť trochu…
Jednoduchý, až smiešne ľahký recept na vynikajúce cestoviny. Tagliatelle uvaríme v slanej vode al dente. Viem, že nie každý má rád polotvrdé al dente cestoviny, tak ich možete povariť trochu…
Toto je kráľovná dezertov. Nebojte sa. Dokážete to aj vy. Odmenou vám bude obdiv úplne všetkých. 2 a pol hrnčeka čerstvej hladkej múky dáme do misy. Pridáme pol lyžičky soli,…
Typická jesenná polievka netypickej chuti. Jedla som ju na zámku u zaťa na Halloween. Je ohromná. 1 hokkaido ošúpeme a nakrájame na mesiačiky. Na plech dáme papier na pečenie a…
Rýchlo hotový, ozvláštnený škoricou a citrónovou šťavou Na kilo vykostkovaných, veľmi zrelých sliviek dáme do hrnca 10 dg cukru a za stáleho miešania varíme, kým sa slivky nerozpadávajú a neodparí…
Srdiečkové mozzarellové caprese, kuracie nožičky v kukuričných lupienkoch, zemiakovo-celerové srdiečka a jahody v čokoláde. Ešte pohár prosecca a raj je tu! Predjedlo: Mozzarellu nakrájame na asi pol centimetrové kolieska a…
Kačacie prsia sú najlepšie ako steak. Nebojte sa hrubej vrstvy tuku na nich, vypečie sa a zjemní mäsko. Nie, aby ste ho odstraňovali! Kačacie prsia posoľte, pokoreňte a opražte z…