- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Hríbová omáčka | Zuzana Machová

Koľko to trvá
Cca 20 minút
Čo potrebujeme
250 g hríbov
1 cibuľu
1 strúčik cesnaku
soľ, korenie
lyžičku mletej červenej papriky (nemusí byť)
1 lyžicu hladkej múky
250 ml vývaru (podľa potreby)
cca 100 ml smotany
olej na panvicu či do hrnca
Ako na to
Cibuľu nakrájame nadrobno, opečieme na oleji spolu s pretlačenám cesnakom
Vsypeme umyté a nakrájané hríby, posolíme, okoreníme, vsypeme lyžičku červenej papriky. Opečieme, miešame, kým hríby nezmäknú.
Posypeme múkou, premiešame, zalejeme horúcim vývarom, necháme vydusiť do potrebnej hustoty, pridáme smotanu, dochutíme a podávame.