- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Šťavnaté parmezánové kuracie prsia | Zuzana Machová

Koľko to trvá cca 30 minút
Čo potrebujeme
2 kuracie prsia
1 vajce
hladkú múku
soľ
strúhanku a nastrúhaný parmezán 1:1 asi po 3 lyžice
Olej na vysmážanie
Paradajkovú omáčku – môže byť z pohára napríklad bolognese
2 mozarelly
bazalku alebo petržlenovú vňať na ozdobu
Ako na to
Kuracie prsia umyjeme, osušíme, ak sú hrubé, prekrojíme. Osolíme, jemne naklepeme.
Obalíme v trojobale: múka, rozšlahané vajce, parmezán so strúhankou
Vysmažíme do zlata.
Vložíme do zapekacej misy, polejeme v strede rezňov paradajkovou omáčkou, na vrch nakladieme kolieska mozarelly a dáme do rúry zapiecť na 200 stupňov cca na 10 minút.
Posypeme bazalkou alebo petržlenovou vňaťou a podávame.