- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Pražma – ryba pečená v soľnej kruste

Koľko to trvá
40 minút
Čo potrebujeme
1 rybu s kožou (pražma, morský vlk, pstruh)
1 kg hrubej soli
hrsť sušených byliniek
1-2 bielka
hrsť čerstvých byliniek (bouquet garni – rozmarín, tymián, oregano)
Ako na to
Rybu dobre umyjeme, osušíme papierovými utierkami – aj vo vnútri.
Odrežeme plutvy.
Dovnútra dáme hrsť čerstvých byliniek
V mise prešľaháme bielka, zasypeme soľou, dobre premiešame. Pridáme sušené bylinky. Uťapkáme na plechu na rybe zo všetkých strán, chvost a hlavo môžeme vynechať.
Upečieme na 200 stupňov cca 20-30 minút podľa veľkosti ryby. Hotová je, keď je soľ upečená.