You are currently viewing Silvestrovská sangria a proseccom

Silvestrovská sangria a proseccom

Sangria tentokrát slávnostne – s proseccom, alebo šampusom

Koľko to trvá

10 minút

Ako sa to robí

Do misy, alebo džbánu dajte na jemné mesiačiky nakrájanú hrušku a nejaké bobuľové ovocie, môže byť aj mrazené. Zalejeme deci – dvoma marhuľovice a celou fľašou prosecca, alebo šampusu. Ak je šumivé víno suché, primiešajme lyžicu – dve práškového cukru.

Podávame chladené s ľadom a s lyžicou na ovocie. Môžeme ozdobiť čerstvou mätou.

Finta

Pozor na pálenku: Čím ho dáte viac, tým silnejší urýchľovač.

Nákupný zoznam

Hrušky, bobuľové ovocie (maliny, jahody, čučoriedky, ríbezle), marhuľovica, práškový cukor, prosecco, ľad, čerstvá mäta.

Pridaj komentár