- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Paradajky plnené mozarellou- bez mäsa | Zuzana Machová

Koľko to trvá
Asi 30 minút
Čo potrebujeme na 2 porcie
4 veľké paradajky
2 Mozarelly, resp 1 veľkú
sušené bylinky
bazalku
100 g strúhanky
soľ, olivový olej, korenie
Ako sa to robí
Paradajky umyjeme, vyrežeme stopku aj so základom, odrežeme vrch, vydlabeme ich. Vydlabanú masu necháme odkvapkať na sitku, aj trochu popotláčame. Paradajky dáme na plech, alebo zapekaciu misu, pokvapkáme olejom. Mozarellu nakrájame na kocky, osolíme, zamiešame s vydlabanou hmotou s paradajkami, okoreníme, pridáme bylinky a strúhanku.
Pečieme na 160 stupňov na cca pol hodiny.
Ozdobíme čerstvou bazalkou.