- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Jahodový cheescake „Srdiečko“ so spodkom z bábovkovej zmesi | Zuzana Machová

Koľko to trvá
Príprava cca 40 minút plus chladenie 4 hodiny
Čo potrebujeme
1 balenie ľubovoľnej zmesi na bábovku Fat Brothers
cca 600 g jahôd
750 g mäkkého tvarohu
300 g bieleho jogurtu
8 plátkov želatiny
120 g práškového cukru
1 vanilkový cukor
šťavu z polovice citróna
1 sáčok červenej tortovej želatiny v prášku
Ako na to
Spodok upečieme podľa návodu v srdiečkovej forme. Necháme vychladiť.
Do trochy studenej vody namočíme plátkovú želatinu.
V mise zmiešame tvaroh, jogurt, cukor, citrónovú šťavu, vanilkový cukor a zohriatu napučanú želatinu.
Po vnútornom okraji formy môžeme poukladať „plôtik“ z polovice jahôd. Vlejeme tvarohovú masu a necháme v chladničke zachladiť a stuhnúť.
Na vrch naukladáme husto plátky jahôd a zalejeme tortovou želatinou, ktorú spracujeme podľa návodu.
Koláč môžeme ozdobiť aj ináč, ako chceme.