Jedlá s mäsom

Kuracie prsia plnené špenátom, fetou, motarellou a sušenými paradajkami

Rýchle, dobré, jednoduché, diétne jedlo.

Koľko to trvá

Asi 40-50 minút

Čo potrebujeme

Kuracie prsia (1 na osobu)

Fetu

Mozarellu

Sušené paradajky v oleji

špenát (čerstvý, alebo mrazený, povolený)

soľ, korenie, olej

Ako na to

Čerstvý špenát necháme na panvici zavädnúť.

Kuracie prsia prerežeme, jemne naklepeme. Posolíme, pokoreníme.

Na jednu stranu ukladále plátky fety, morazelly, sušené paradajky a za lyžicu zavädnutého špenátu.

Zatvoríme, upevníme ihličkami, špáratkami, alebo niťou, opražíme zo všetkých strán na oleji a necháme zapiecť asi 20 minút pri 220 stupňoch.

Podávame s ryžou alebo zemiakmi.