- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Kyjevské kura – kuracie prsia plneneé bylinkovým maslom | Zuzana Machová

Koľko to trvá
Príprava cca 20 minút plus pečenie cca 10-15 minút
Čo potrebujeme
4 kuracie prsia
125 g masla
2-3 strúčiky cesnaku
1 citrón (kôru)
Hrsť nasekanej petržlenovej vňate
soľ, korenie
olej na vysmážanie
2 vajcia, hladkú múku a strúhanku – trojobal
Ako na to
Maslo necháme zmäknúť, posolíme, zmiešame s pretlačeným cesnakom, nastrúhanou citrónovou kôrou, petržlenovou vňaťou a korením.
Zabalíme do fólie a necháme stuhnúť.
Prsia narežeme, naplníme cca 2 lyžičkami masla, pritlačíme, obalíme v trojobale a z oboch strán vysmažíme v cca 1 cm oleja.
Dáme do zapekacej misy a upečieme na 200 stupňov cca 10-15 minút podľa hrúbky mäsa.