- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Jahodové mafiny s bielou čokoládou

Koľko to trvá
S pečením do hodiny
Čo potrebujeme na 12 kúskov
80 g slnečnicového oleja
100 g práškového cukru
2 vajcia
200 g bieleho jogurtu
šťava z polovice citróna
250 g hladkej múky
1 vanilkový cukor
1 štipku soli
1 balenie vanilkového pudingu
100 g bielej čokolády
250 g jahôd
Ako na to
Olej zmiešame s cukrom, vajcami, jogurtom a citrónovou šťavou.
Pridáme múku, puding, soľ, prášok do pečiva, ktoré sme predtým zmiešali.
Vypracujeme hladké cesto. Primiešame nožom nasekanú bielu čokoládu a dve tretiny na kúsky nasekaných jahôd.
Plníme do papierových mafinových misiek v mafinovej forme doplna.
Na vrch poukladáme zvyšok jahôd, trochu ich pozatláčame dovnútra.
Pečieme na 180 stupňov asi 25 minút.