- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Rybacia polievka z kaprích vnútorností

Vianoce si zaslúžia tú najlepšiu polievku z kapra.
Vypitváme kapra, alebo si ho dáme vypitvať. Vnútornosti a hlavu dáme do hrnca. Ikry odložíme na neskôr, oči a žiabre idú preč. Uvaríme vo vode so soľou, 2-3 mrkvami, celerom, petržlenom.
Po uvarení vychladíme a dôkladne oberieme všetko mäso.
Polievku precedíme, vložíme do nej uvarené mäso a zeleninu a zmixujeme dohladka.
Pripravíme zásmažku z masla a hladkej múky, pridáme k precedenej polievke, vložíme ikry, krátko povaríme, dochutíme soľou a bielym korením.
Podávame s maslovými krutónmi, čo sú kocky z rohlíka, opražené na panvici na masle.
Finta
Nie je, je to perfektné.
Nákupný zoznam
1 čerstvý, práve zabitý kapor, mrkva, celer, petržlen, soľ, biele korenie, rohlíky, maslo, hladká múka