- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Polievka z rapíkatého celeru | Zuzana Machová

Najlepšia na svete aj bez smotany a múky
Koľko to trvá
30 minút
Čo potrebujeme na 4 porcie
100 g cibule
1 strúčik cesnaku
4 palice rapíkatého celeru
200 g zemiakov
trochu mletej rasce
2 lyžuce oleja
800 ml vývaru
1 lyžicu kyslej smotany
soľ, korenie
Ako na to
Cibuľu a cesnak ošúpeme, nakrájame nadrobno. Celer umyjeme, nakrájame. Všetko opražíme na oleji, zalejeme vývarom, uvaríme, dochutíme. Zmixujeme, primiešame kyslú smotanu, ozdobíme zelenými kúskami celeru a podávame. Najlepšie s opečeným bielym chlebom.