- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Panenka – najlepší recept

Koľko to trvá
20 minút
Čo potrebujeme na 4 porcie
2 bravčové panenky vcelku
150 g slaniny, alebo pancetty nakrájanej na tenko
soľ
korenie
horčicu
kečup
olej na opečenie
Ako na to
Panenky odblaníme. Posolíme, soľ zapracujeme do mäsa, okoreníme, potrieme horčicou a kečupom. Opekáme na rozpálenej panvici z oboch strán, aby s mäso stiahlo.
Položíme na pekáč, obalíme slaninou a polejeme výpekom.
Pečieme 10 minút na 275 stupňov.
Necháme 10 – 15 minút odpočinúť a podávame.
Bravcova panenka