- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Blesková Bruchetta s paradajkami a mozzarellou

Čo potrebujeme
Bagetu alebo biely chlieb – deň staré
Maslo
2 strúčiky cesnaku
2 mozzarelly
2 veľké paradajky
lístky bazalky
balsamikový ocot – najlepšie krémový
Ako na to
Maslo zamiešame so soľou a pretlačeným cesnakom – vyrobíme si cesnakové maslo.
Bagetu rozrežeme, potrieme ňou maslo, naň naukladáme kolieska mozzarelly a necháme 10-15 minút zapiecť.
Po vybratí obložíme kolieskami paradajky, posypeme bazalkou a pokvapkáme balsamikom.