- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Holandská omáčka „Sauce Hollandaise“ | Zuzana Machová

Koľko to trvá
Cca 15 minút
Čo potrebujeme na cca 4 porcie
2 žĺtky
šťavu z polovice citróna
veľkú lyžicu bieleho vína
lyžičku soli
pol lyžičky cukru
60 ml roztopeného masla (aj teplého)
Ako na to
Žĺtky, víno a citrónovú šťavu vyšľaháme nad parou na hustý krém. Zložíme z pary, po kvaplách zašľaháme roztopené maslo, pridáme soľ a trochu cukru.
Podávame.