- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Grilovanie
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
- Výhodné sety
- Veľká noc
- Školské pečenie
- Posypy, košíčky, karamel
- Zmesi na pečenie koláčov
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie bábovky
Jarná špargľa s bylinkovou majonézou

Koľko to trvá
Necelú polhodinku
Čo potrebujeme na 2 porcie
250 g zelenej špargle
2 -4 vajcia uvarené na polomäkko
1/2 citrónu
soľ, lyžičku cukru
Na majonézu
1 vajce
150 ml oleja
lyžičku soli
lyžičku cukru
lyžičku horčice
2 lyžice jogurtu
šťavu z polovice citróna
2 hrste čerstvých byliniek (petržlen pažítka, bazalka, koriander…)
Okrem toho
malé zemiaky uvarené v šupe ako príloha – najlepšie nové
Ako na to
Špargľu ošúpeme a varíme 5 – 7minút vo vode so soľou, trochou cukru a citrónovou šťavou.
Majonéza
Do vysokej úzkej nádoby dáme celé vajce, olej, soľ, cukor, horčicu a mixujeme asi 1 minútu pomalými pohybmi hore – dole.
Pridáme bylinky a zmixujeme, pridáme 2 lyžice jogurtu a citrónovú šťavu.
Majonézou polejeme špargľu, zemiačiky a vajíčka.