Fantastické, jednoduché, zdravé, sýte.
Koľko to trvá
Pol hodinu
Čo potrebujeme na 2 poriadne porcie
Pol vrecka špagiet (200 g)
2 konzervy krájaných paradajok
2 konzervy tuniaka v oleji
hrsť kapár
hrsť čiernych olív
3 strúčiky cesnaku
oregano
soľ
korenie
čerstvá bazalka
citrón
parmezán
olej
feferónka, alebo chilli paprička.
Ako sa to robí
Do veľkého hrnca dáme variť vodu na špagety.
Na panvicu dáme olej, opražíme na ňom nakrájané strúčiky cesnaku, lyžičku oregana a nakrájanú feferonku.
Pridáme za hrsť nakrájaných čiernych olív, kapary a 2 konzervy krájaných paradajok.
Soľ, korenie. Povaríme, aby sa vyparila prebytočná voda. Pokvapkáme šťavou z polovice citróna.
Vypneme plameň, vložíme 2 veľké konzervy tuniaka – opatrne premiešame.
Priamo do panvice dáme uvarené špagety, premiešame. Posypeme nakrájanou bazalkou a parmezánom.