- NOVINKY – ZMESI
- Bezlepkové zmesi
- Školské pečenie
- Výhodné sety
- Grilovanie
- Zmesi na pečenie bábovky
- Zmesi na pečenie muffinov
- Zmesi na pečenie cookies
- Zmesi na pečenie brownies
- Zmesi na pečenie chleba
- Zmesi na pečenie koláčov a sušienok
- Posypy, košíčky, karamel
- Veľká noc
- Valentínske darčeky
- Zmesi na pečenie v dóze
- Zmesi na pečenie v sáčku
Červené papriky plnené mäsom, parmezánom a ryžou | Zuzana Machová

Koľko to trvá: Cca hodinu
Čo potrebujeme
1 cibuľu
5 červených paprík
250 g mletého mäsa
1 vajce
100 g ryže uvarenej al dente (suchá váha)
200 g strúhaného parmezánu
po 1 lyžici nasekaného tymiánu a rozmarínu, evtl. petržlenovej vňate
1 čajovú lyžičku mletej rasce
soľ, korenie
Ako na to
Ryžu uvaríme al dente (asi 5 minút pred úplným uvarením). Cibuľu nakrájame nadrobno. Zmiešame v mise s mäsom, parmezánom, mierne vychladenou ryžou, vajíčkom, bylinkami, korením, soľou a korením.
Papriky umyjeme, osušíme, odrežeme rrch, vnútro vyčístíme a naplníme zmesou. Dáme do pekáča, prikryjeme odrezaným vrchom a pečieme na 180-200 stupňov cca 1 hodinu.